Are you not a robot?

IK OOK NIET!

In nederland heeft 14% van de mensen een beperking.

Deze doelgroep wordt vaak vergeten op internet.Onze missie is om awareness te creëren onder de mensen. Iedereen is menselijk, dit betekent dat iedereen verschillend is, maar hier wordt in de digitale wereld niet altijd geen rekening mee gehouden. Iedereen is menselijk, dit betekent dat iedereen verschillend is, maar hier wordt in de digitale wereld niet altijd geen rekening mee gehouden.

Onze campagne is gericht op de Captcha. Iedereen is wel bekend met de vervelende Captcha die je tegenhoudt om iets te downloaden. Wat mensen dan niet doorhebben, is dat zo’n vervelende Captcha een veel grotere impact heeft op mensen met een beperking. Wij willen laten zien dat het oplossen van een Captcha veel moeilijker kan zijn als je zelf een beperking hebt.

Beperkten hebben moeite met navigeren op websites.

Accessibility is een sociale onderneming. Haar inkomsten vloeien terug in research en development die bijdragen aan onze missie: een drempelloze digitale wereld voor iedereen.

Beperkten hebben moeite met navigeren op websites.

Stichting Accessibility is je deskundige, onafhankelijke partner in kwaliteit en toegankelijkheid van ICT. Met hun dienstverlening, expertise en netwerk ondersteunen zij je organisatie bij de ontwikkeling en het beheer van toegankelijke websites en apps.

Analoge toegankelijkheid wordt gezien als een standaardTijd Efficient

Meer winst

Grotere doelgroep

Blije bezoekers

Hoe maak jij jou site toegankelijk?